Pianist,
Kapellmästare &
Eventproducent

Kontakta Carina

OM CARINA

Carina E Nilsson hade sitt första framträdande som pianist vid tre års ålder och har allt sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid.
Med drygt 6.000 spelningar i bagaget och ca 250 spelningar om året kan man nog utan att överdriva säga att hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar är unikt bred och innehåller allt ifrån klassiskt till jazz, musikal, pop och rock och har i egenskap av producent, ackompanjatör och kapellmästare samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.

Carina driver även Producenia AB som har producerat ett stort antal event där hon varit med hela vägen från planeringsstadiet till genomförandet. Med ett stort kontaktnät inom hela artistbranschen, samt gedigen kunskap och erfarenhet av vad som krävs för att få ett event att bli en succé, är Carina en säker klippa att ha med – både på och bakom scen.

Aktuellt

Under hösten 2019 är Carina E Nilsson aktuell som kapellmästare för åttonde säsongen av succéföreställningen ”Från Broadway till Duvemåla”. Turnén kommer även fortsätta under stora delar av 2020.
För info, klicka här.

 


Julturnén Änglaljus tillsammans med Linda Lampenius. Sofia Källgren, Py Bäckman och John Kluge, kommer att turnera på ett 20-tal orter runt om i Sverige med start den 22/11.
För info, klicka här.

 

Evergreen – En hyllning till Barbra Streisand med Malena Tuvung, spelas bl a på Stadsteaterns soppscen och Kulturkvarteret Kristianstad

För info, http://www.malenatuvung.se/evergreen-en-hyllning-till-barbra-streisand/

Aktivitets Information:

 • ons
  20
  Nov
  2019

  Monica Z & jag - tillsammans med Lena Nilsson

  18:00Spira Jönköping